Ik maak afscheidsbloemen en streef ernaar om samen met u in een persoonlijk gesprek tot een typerend stuk te komen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor boeketten en andere bloemstukken voor bijvoorbeeld een jubilea of verjaardag. In Aalten en omgeving bezorg ik ze voor u!

Elk seizoen geef ik gezellige en creatieve workshops in mijn prachtige workshopruimte. Laat gerust uw emailadres achter via het contactformulier om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe workshoprondes! Ook verzorg ik workshops op (zorg)locatie.

Naast dat ik streef naar goede kwaliteit en ambachtelijk bloemwerk, onderscheidt mijn werkwijze zich doordat ik ook prachtig natuurlijk materiaal kan toevoegen waardoor bijvoorbeeld rouwwerk een geheel eigen stijl krijgt. Denk eens aan grassen en prachtig gekleurd blad, in
samenhang met ‘chique’ bloemen staat dit garant voor een stijlvol stuk. Wanneer dit niet uw smaak is, zijn alle andere stijlen (trendy, klassiek en modern) natuurlijk ook te maken. ook leg ik de nadruk op de persoonlijke aandacht voor de klant. Tegenwoordig is alles ‘snel’ geregeld (mede via internet), maar bij speciale en emotionele gebeurtenissen wil ik me persoonlijk kunnen verdiepen in de wens van de klant. Wat maakte iemand bijzonder en kan ik dan vertalen naar het bloemstuk.

In een persoonlijk gesprek neem ik alle details door en zal, daar waar nodig, u adviseren.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier of via telefoonnummer T.: 06-29 30 30 16.

Dianne Schutte

06 29 30 30 16