Ik ben uitvaartbloemist en streef ernaar om samen met u in een persoonlijk gesprek tot een typerend stuk te komen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor bruidswerk, maar ook voor divers andere bloemwerk.

Elk seizoen geef ik gezellige en creatieve workshops in mijn prachtige workshopruimte die onlangs compleet vernieuwd is. Laat gerust uw emailadres achter via het contactformulier om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe workshoprondes! Ook verzorg ik workshops op locatie.

Naast dat ik streef naar goede kwaliteit en ambachtelijk bloemwerk, onderscheidt mijn werkwijze zich doordat ik ook prachtig natuurlijk materiaal kan toevoegen waardoor bijvoorbeeld een bruidsboeket of rouwwerk een geheel eigen stijl krijgt. Denk eens aan grassen en prachtig gekleurd blad, in
samenhang met ‘chique’ bloemen staat dit garant voor een stijlvol stuk. Wanneer dit niet uw smaak is, zijn alle andere stijlen (trendy, klassiek en modern) natuurlijk ook te maken. ook leg ik de nadruk op de persoonlijke aandacht voor de klant. Tegenwoordig is alles “snel’ geregeld (mede via internet), maar bij speciale en emotionele gebeurtenissen (denkt u aan trouwen en overlijden) wil ik me persoonlijk kunnen verdiepen in de wens van de klant.

In een persoonlijk gesprek neem ik alle details door en zal, daar waar nodig, u adviseren.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier of via telefoonnummer T.: 06-29 30 30 16.

Dianne Schutte

06 29 30 30 16